donderdag 10 oktober 2013

Bouw van de kerk is gestart


Vandaag is het dan zover. De verbouwing en renovatie van ons kerkgebouw aan de Witte de Withstraat in Groningen is opgestart.
Nee, geen sloophamers, geen timmerlieden en ander technisch personeel dat lawaai maakt om het begin hoorbaar en tastbaar te maken. Niks van dat alles. 

Het werd gedaan allereerst door het ondertekenen van het contract door de aannemer en mijzelf als bouwpastoor, onder toeziend oog van architect Roy van Mechelen van Mijn Architect en secretaris Ab Mollema namens het kerbestuur. We hebben er vertrouwen in dat we het werk samen tot een mooi einde brengen om zo in het voorjaar in ons kerkgebouw te mogen trekken.

Na het tekenen van het contract gingen we over tot de eerste bouwvergadering, welke we de komende tijd elke drie weken op donderdag zullen houden en wanneer nodig extra. Ondertussen gaat er van alles door, zo zullen we volgende week in een werkgroep samen met pastoor Wietse van der Velde gaan praten over hoe het interieur in het gekozen plan vorm gaat krijgen.

Er zal nu snel van alles gaan lopen en binnenkort zullen we toewerken naar een zegening van de bouwplaats, waar eenieder van harte welkom is.
Mocht u in de tussentijd eens langs willen komen om de voortgang te bekijken, dan bent u van harte welkom natuurlijk.
Victor Scheijde
bouwpastoor

Geen opmerkingen:

Een reactie posten