woensdag 12 juni 2013

O ja, dat moest ook nog.

Tussen alle activiteiten door heb je nog even contact met de architect over het interieur en de te benaderen aannemers. Even inmeten hoe groot de kerkbanken zijn en overleggen hoeveel banken de architect nodig heeft in het nieuwe ontwerp. Dan snel de vergadering in met de website werkgroep van de #RvKGroningen. Later zit je even bij te komen op de bank. De telefoon gaat. Het blijkt de constructeur te zijn. Eigenlijk zijn er sonderingen nodig om de draagkracht van de grond te meten. Helaas kan de sonderingsauto niet achter de kerk komen. Dat moet dan maar met de hand gebeuren en dan aan de straatzijde een extra sondering. Wellicht dat er nog wat informatie is van de bouw van de #Zwartedoos tegenover de Oud-Katholieke kerk.
Verder kon ik erg verguld zijn met de verkoopactie van een parochiaan. Voor de verbouwing verkoopt hij het teveel aan spullen. Dat heeft alweer enkele honderden Euro's opgeleverd voor de verbouwing.
Al met al van die dingen die je er aan herinneren dat je bezig bent met de verbouwing van de Oud-Katholieke St. Martinus kerk in Groningen :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten